Laminointilaite, laminointikone ja laminointitaskut, markkinoiden laajin valikoima. Tussitaulu, fläppitaulu, valkotaulu ja siirtotaulu 24h toimitsajalla.

Valkotaulu - Tussitaulu

Markkinoiden edullisimmat tussitaulut tarvikkeineen!valkotaulut2.jpg


Markkinoiden eniten myydyt tussitaulut - valkotaulut24h toimitusajalla. Valkotaulupinta teräsemalia tai lakattua terästä. Ajattoman tyylikkäät eloksoidut alumiinikehykset. Taulun mukana toimitamme ruuvit seinäkiinnitykseen ja alumiinisen kynäkourun. Tussitaulu toimii myös heijastuspintatauluna.
Taulu voidaan kiinnittää seinään sekä pysty- että vaakatasossa.


Valkotaulu - Tussitaulu ruudutuksellaValkotaulu_Tussitaulu_ruudutuksella_2x3.jpg

Ruudutetussa valkotaulussa on valmis 5 x 5 cm ruudutus.
Valkotaulun - Tussitaulun ruudutus auttaa kuvien ja tekstin asemointia taululle. Ruudutettua tussitaulua voi helposti käyttää myös suunnittelutauluna käyttäen tussitaulun ruudutusta sarakkeina.

Avattava tussitaulu - siipitaulu, 5 kirjoituspintaaAvattava_valkotaulu_-_Siipitaulu.jpg

Avattava valkotaulu - tussitaulu, jossa 5 magneettista valkotaulupintaa.
Ajattoman tyylikkäät eloksoidut alumiinikehykset. Suuri valkotaulupinta tehokkaaseen käyttöön, soveltuu hyvin kouluun, toimistoon ja neuvotteluhuoneisiin. Kokovaihtoehtoina 2400x900 ja 3400x1000 mm.Alumiininen eloksoitu kynäkouru valkotaulutarvikkeilleTussitaulu_Valkotaulu_kynakouru.jpg


Tussitaulun mukana tulee myös alumiininen kynäkouru valkotaulutusseille ja valkotaulupyyhkimille.
Kynäkouru voidaan siirtää ja kiinnittää mihin kohtaan hyvänsä valkotaulun alareunaa.Valkotaulu_-_Tussitaulu_ruudutuksella2.jpgValkotaulut - Tussitaulut, kaikki magneettisia


Kaikki valkotaulut - tussitaulut jotka toimitamme ovat magneettisia.
Magneettisuus valkotauluissa - tussitauluissa tarkoittaa, että niihin voi kiinnittää magneetteja, magneettisia pyyhkimiä ja magneettinauhoja. Magneeteilla kiinnität kätevästi esimerkiksi muistilaput, työlistat ja vaikkapa valokuvat.

Valkotaulutarvikkeet tussitauluihin veloituksetta, edun arvo 22,30 + alv.

Kaikkien tussitaulujen kanssa valkotaulutarvikkeet veloituksetta.
Edun arvo 22,30 + alv.

Paketti sisältää 4 kpl valkotaulutusseja, 10 kpl magneetteja ja valkotaulupyyhkimen.Siirtotaulut pyörillä ja jalustallaSiirtotaulu_-_Kaantotaulu_2x3b.jpg

Laadukas 2-puoleinen magneettinen valkotaulu jalustalla ja lukittavilla pyörillä. Materiaali molemmin puolin päällystettyä terästä. Taulu kääntyy vaaka-akselin ympäri täydet 360 astetta ja taulu on lukittavissa mihin kulmaan vain.
Jalustassa 4 lukittavaa pyörää. Kynäkouru taulutarvikkeiden, kuten valkotaulutussien säilyttämiseen. Taulu toimii myös fläppitauluna mukana toimitettavien ripustimien avulla.

Siirtotaulussa 4 lukittavaa pyörää

Lukittavat pyörät helpottavat siirtotaulun liikuttamista kokoushuoneesta toiseen ja voit lukita pyörät kokouksen ajaksi.Siirtotaulu voidaan kääntää vaaka-akselinsa ympäri 360 astetta ja lukita mihin kulmaan tahansa

Taulu kiristetään reunassa olevan kiristimen avulla mihin kulmaan tahansa. Siirtotauluun on usein helpompi kirjoittaa ja piirtää vaakatasossa, sen jälkeen nostat taulun taas pystysuoraan.

Siirtotauluissa kiinnitettävät kynäkourut

Kynäkourun voit kiinnittää mihin kohtaan tahansa, mutta suosittelemme ylempään vaakataunkoon. Kynäkourussa kulkevat kaikki valkotaulutarvikkeet mukana taulua siirreltäessä kokoushuoneesta toiseen.


Siirtotaulu toimii myös fläppitauluna

Siirtotaulu toimii myös fläppitauluna, sillä toimitamme siirtotaulun mukana lehtiöpidikkeet. Voit kiinnittää lehtiöpidikkeet mihin kohtaan taulua tahansa, jolloin taulu toimii samanaikaisesti lehtiötauluna ja valkotauluna. Kirjoita tärkeät päätökset lehtiöön, joten voit ottaa lehtiön muistiinpanoineen mukaasi kokouksesta.

Siirtotaulun mukana toimitamme valkotaulukäyttäjän kulutuspakkauksen veloituksetta, edun arvo 39,00 + alv

Kulutuspakkaus sisältää: 4 valkotaulutussia, magneettisen telineen 4 valkotaulutussille, magneettisen valkotaulupyyhkimen, 10 vaihtopintaa magneettiselle pyyhkimelle, spraypullo valkotaulun puhdistusainetta ja 10 kpl halkaisijaltaan 25 mm magneettia.

Laminointilaite, laminointikone ja laminointitaskut, markkinoiden laajin valikoima. Tussitaulu, fläppitaulu, valkotaulu ja siirtotaulu 24h toimitsajalla.