Laminointilaite, laminointikone ja laminointitaskut, markkinoiden laajin valikoima. Tussitaulu, fläppitaulu, valkotaulu ja siirtotaulu 24h toimitsajalla.

Laita mainoksesi näkymään!A.Tayky

Pysäytä asiakkaat tyylikkäillä katustandyillä.

A-telineet (katustandyt) kääntökehyksellä

Sisäkäyttöön tarkoitetuissa A-tauluissa on tyylikkäät 32 mm leveät alumiinikehykset, jotka voit helposti kääntää auki ja vaihtaa mainoksesi suojaavan kalvomuovin alle.
Taulu on kevyt ja helppo siirtää paikasta toiseen.

Ulkokäyttöön tarkoitetut taulut
on varustettu jousilla ja kestävät hyvin tuulta ja säätä. Vedellä täytettävä pohjaosa tekee mainoksestasi vakaan ja pyörät pohjaosan alla helpottavat taulun liikuttelua.

A-telineet (katustandyt) liitutaulupinnallaOFITEC Ravintolamaailma

A-telineet on valmistettu puusta ja niissä on musta naamuuntumaton liitutaulupinta. Voit elävöittää mainostasi helposti chalkmarker liitutaulukynillä, joita on helppo käyttää eivätkä ne aiheuta liitutaulupölyä. Taulujen mukana toimitamme 5 kpl sapluunaa, joilla elävöität mainoksesi teksteillä, numeroilla, kuvilla ja hauskoilla symboleilla.

Katso koko tuotevalikoima tästä linkistä.


SeinäliitutaulutOFITEC Ravintolamaailma

Seinätaulut on valmistettu puusta ja niissä on musta naarmuuntumaton liitutaulupinta. Voit elävöittää mainostasi helposti chalkmarker liitutaulukynillä ja mukana toimitettavilla sapluunoilla. Katso koko tuotevalikoima klikkaamalla kuvaa.

PöytäliitutaulutOFITEC Ravintolamaailma

Uskomattoman tyylikkäät puiset pöytämainokset liitutaulupinnalla. Voit kirjoittaa päivittäiset ruokalistatarjoukset kuten päivän keitto tai happy hour tarjoukset pöytäliitutauluihin. Lisätarvikkeena toimivilla sapluunoilla elävöität mainosta kuvin, symbolein, numeroilla ja kirjaimilla. Katso koko tuotevalikoima klikkaamalla kuvaa.

Silhuetti pöytäliitutaulutOFITEC Ravintolamaailma

Näyttävät silhuetit liitutaulupinnalla. Kiinnität asiakkaan huomion helpommin, kun mainos on kirjoitettu silhuettiin. Voit elävöittää mainostasi helposti chalkmarker liitutaulukynillä, joita on helppo käyttää eivätkä ne aiheuta liitutaulupölyä. Katso kaikki vaihtoehdot klikkaamalla kuvaa.

Silhuettimainokset seinälleOFITEC Ravintolamaailma

Näyttävät seinäsilhuetit liitutaulupinnalla. Kiinnität asiakkaan huomion helpommin, kun mainos on kirjoitettu silhuettiin.Voit elävöittää mainostasi helposti chalkmarker liitutaulukynillä, joita on helppo käyttää eivätkä ne aiheuta liitutaulupölyä. Katso kaikki vaihtoehdot klikkaamalla kuvaa.

PullonesittelytelineetOFITEC Ravintolamaailma

Tyylikäs esittelyteline liitutaulupinnalla. Ihanteellinen tuote ravintoloille, baareille ja viinin maistajaisiin. Tukeva metallijalusta. Voit elävöittää liitutaulupintaa helposti 5 liitutaulusapluunalla numeroin, kirjaamin, symbolein ja kuvin. Katso kaikki vaihtoehdot klikkaamalla kuvaa.

Chalkmarker liitutaulukynät, sapltuunat ja puhdistusaineetOFITEC Ravintolamaailma

Valitse sapluunat, joilla elävöität mainostasi liitutauluissa. Mukana kirjaimet, numerot symbolit ja hauskat kuvat. Valikoimastamme löydät chalkmarker liitutaulukynät, jotka eivät aikeuta liitupölyä ja ovat mielyttävät käyttää. Chalkmarker liitutaulukynällä voit kirjoittaa myös lasiin, peiliin, kaakeliin, muoviin ja kaikille tasaisille pinnoille. Katso koko tuotevalikoima klikkaamalla kuvaa.

Mainoskehykset - KääntökehyksetFalcon -mainoskehys

Tyylikäs mainoskehys / kääntökehys, joka mahdollistaa mainosten vaihtamisen ilman kehysten irroittamista seinältä. Käännä kehysten reunat, irrota suojamuovi ja aseta juliste kehyksiin. Kiiltämätön PVC suojamuovi suojaa julisteen pölyltä ja lialta. Suojamuovi myös suojaa säältä, mikäli käytät julistetta ulkona. 25 mm tyylikkäät alumiinikehykset. Seinäkiinnikkeet toimitetaan mukana. Katso koko tuotevalikoima klikkaamalla kuvaa.

Julistelistat - Mainoslistat julistemainoksilleJulistelistat

Tyylikkäät julistelistat, jotka on helppo avata ja sulkea. Julisteen vaihto tapahtuu helposti. Julisteet voi ripustaa helposti katosta ripustuskoukkujen avulla. 2 listaa / paketti. Katso koko tuotevalikoima klikkaamalla kuvaa.


Laminointilaite, laminointikone ja laminointitaskut, markkinoiden laajin valikoima. Tussitaulu, fläppitaulu, valkotaulu ja siirtotaulu 24h toimitsajalla.