Laminointilaite, laminointikone ja laminointitaskut, markkinoiden laajin valikoima. Tussitaulu, fläppitaulu, valkotaulu ja siirtotaulu 24h toimitsajalla.

Ilmoitustaulut sisäkäyttöön

Korkkitaulutkorkkitaulu_alumiinikehyksella_1201.jpg

Korkkitauluissa on tyylikkäät eloksoidut alumiinikehykset, jotka sopivat hyvin nykyaikaiseen toimistoon. Korkkitaulujen materiaali on luonnollinen korkki, joka kestää kovaa käyttöä. Nuppineulat ja nastat kiinnittyvät helposti ja pysyvät tiukasti.

Korkkitaulut voidaan kiinnittää sekä pysty- että vaaka-asentoon.
Korkkitaulu_Classic_kulmapat.jpgKorkkitaulu_Classic_ruuvikiinnitys.jpg
Korkkitaulujen mukana toimitamme ruuvit seinäkiinnitykseen ja kulmapalat peittämään seinäkiinnityksen.

HuopataulutHuopataulu_Office_sininen.JPG

Tulta hylkivää materiaalia (BS 476.6 Standardi), joka kestää säännöllistä käyttöä. Tyylikkäät alumiinikehykset. Nastat sekä nuppineulat kiinnittyvät helposti ja pysyvät tiukasti. Huopataulujen värit: sininen tai harmaa.


Huopataulut voidaan kiinnittää sekä pysty- että vaaka-asentoon.

Ilmoitustaulu_-_Huopataulu_3.jpgIlmoitustaulu_-_Huopataulu_2.jpg
Huopataulujen mukana toimitamme ruuvit seinäkiinnitykseen ja kulmapalat peittämään seinäkiinnityksen.

Lukolliset ilmoitustaulut sisäkäyttöönLukollinen_ilmoitustaulu_sisakayttoon..JPGLukollinen_korkkitaulu_sisakayttoon_2x3.JPG

Voit valita ilmoitustauluun magneettisen valkotaulupinnan, huopataulupinnan tai korkkitaulupinnan. Kaikissa näissä on lukollinen ovi, joten voit itse valita mainokset jotka laitat näkyviin ilmoitustaululle.

Ilmoitustaulut ulkokäyttöön

Lukolliset ilmoitustaulut ulkokäyttöönLukollinen_ilmoitustaulu_Ulkokayttoon2x3.jpg

Lukollinen_ilmoitustaulu_ulkokayttoon.JPG

Kehykset alumiinia. Magneettinen valkotaulupintainen tausta magneettien ja valkotaulutussien käyttöä varten. Tauluissa on vesitiivis lukollinen turvalasiovi ja mukana toimitamme kaksi avainta.

 


 

Laminointilaite, laminointikone ja laminointitaskut, markkinoiden laajin valikoima. Tussitaulu, fläppitaulu, valkotaulu ja siirtotaulu 24h toimitsajalla.